Mesotherapieën

Mesotherapie anti-hair loss

Een unieke combinatie van esthetische strategieën om alopecia te verbeteren, haaruitval tegen te gaan en te voorkomen, die de nodige voeding en biostimulatie biedt om het haar in evenwicht te brengen en de vitaliteit te herstellen.

Voor wie?

• Androgene alopecia
• Alopecia areata of pleksgewijze haaruitval
• Telogeen effluvium of diffuus haaruitval
• Postpartum effluvium
• Verder haaruitval voorkomen

Behandeling?

10 toepassingen waarvan de eerste vier wekelijks, de volgende vier tweewekelijks en de laatste twee maandelijks. Een jaarlijks onderhoud is aan te raden.

Welke producten?

Toskani medische producten bestaande uit:

Haircocktail plus: Oplossing om de haargroei te stimuleren. Het creëert een systeem van cellulaire regeneratie, voorkomt hormonale onbalans en klierproblemen die vaak voorkomen bij haaruitval bij mannen en vrouwen. Leidt tot vasodilatatie om te zorgen voor een adequate doorbloeding van voedingsstoffen naar de cellen van de haarzakjes. Het hoge gehalte aan B-vitamines garandeert een volledige voeding van de huidpapillen en een correcte metabolische werking.

HCPR: Voorkomt haaruitval en alopecia bij zowel mannen als vrouwen. Veroorzaakt haargroei door revitalisering van de haarfollikels en stimulering van de bloedcirculatie. Verbetert hoofdhuidproblemen door hydratatie en voeding. Versterkt de haarwortel, verhoogt de dikte en dichtheid van het haar.

Mesotherapie anti-ageing

Een unieke combinatie van esthetische strategieën om het verlies van huidvolume te corrigeren en om te keren, de huid te revitaliseren en te voorzien van voedingsstoffen en helderheid en de diepte van de rimpels veroorzaakt door de leeftijd te verminderen.

Voor wie?

• Rimpels
• Verzakking huid
• Doffe huid
• Gedehydrateerde huid

Behandeling?

Deze behandeling geeft een schitterend resultaat gecombineerd met de Hifu-behandeling. Ze is aan te raden, maandelijks of tweemaandelijks te herhalen voor een blijvend resultaat.

Welke producten?

Toskani medische producten bestaande uit:

Mesoliftcocktail: Intensieve lifting. Het gaat de effecten van veroudering op het gezicht tegen en zorgt voor een trofisch effect, waardoor het verlies aan stevigheid van de huid wordt voorkomen. Het zorgt voor hydratatie en verbetert de zichtbaarheid van lichte tot matige rimpels.

NCPR: Nutritieve poly-revitaliserende oplossing die diep en in de extracellulaire matrix werkt dankzij de bio-identieke samenstelling.

TKN HA MW 2%: Langdurige hydraterende en liftende effecten op de huid. Het werkt in op oppervlakkige rimpels en zorgt voor een vullend effect.

Maak een afspraak!

Gratis intakegesprek